Η νέα εταιρική εικόνα της Farmasyn S.A. δημιουργήθηκε με φρεσκάδα και μοναδικότητα και με στόχο να ξεχωρίσει στον χώρο της φαρμακευτικής αγοράς. Και ο στόχος επετεύχθη! 

7 μοναδικοί χαρακτήρες με στυλ, άποψη και προσωπικότητα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της καμπάνιας μας!
Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας και της καρδιάς μας! ❤️
Μοντέρνοι, alternative και μοναδικοί "κυκλοφορούν" στην τηλεόραση, στα social media, στο ραδιόφωνο, στα λεωφορεία και φυσικά στην έντυπη επικοινωνία της εταιρείας προς τους γιατρούς και τους ασθενείς.
Για τον "τηλεοπτικό αέρα" αλλά και για τον κόσμο των social media, μέσα από τα σενάρια και τα storyboards που ετοιμάσαμε η αγαπημένη μας οικογένεια της Farmasyn, ζει τις καθημερινές της στιγμές εντός και εκτός σπιτιού και μοιράζεται τις ιστορίες της με το ευρύ κοινό.
Tα προϊόντα που επικοινωνήσαμε σε όλα τα παραπάνω κανάλια επικοινωνίας είναι τo Nasasyn, η D3-ODFILM και το Nimesulide Φαρμασύν Gel.
Οι πρωταγώνιστές μας εντός των storyboards ❤️
Κάναμε και outdoor!
Οι ήρωες μας δεν θα μπορούσαν να μην κυκλοφορήσουν στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, γι' αυτό λοιπόν και λεωφορεία, τραμ και μετρό "φόρεσαν" τα καλά τους και έγιναν ένα με τη μοναδική οικογένεια της Farmasyn.
Ο σχεδιασμός των χαρακτήρων καθώς και το animation των spots πραγματοποιήθηκε από την Polkadot Design, ενώ το sound design επιμελήθηκε η Basement Productions.

___Δείτε περισσότερα projects___

Back to Top